Brand bij Niklas!

Op 2 september jl. kregen wij het onderstaande bericht gestuurd van ons Renault Estafette lid Niklas Driessen uit Middelburg, plus de droevige foto’s van een totaal uitgebrande loods met daarin o.a. zijn Estafette  (red.) 

MIDDELBURG - De politie kan geen onderzoek meer doen naar de oorzaak van de grote uitslaande brand die zondagnacht twee loodsen op het Middelburgse industrieterrein Ramsburg verwoestte. Door de staat van beide loodsen kan de technische recherche er geen onderzoek meer verricht aldus een woordvoerster van politie Zeeland: ”Het is gewoon te gevaarlijk. We hebben ook geen aanwijzingen gekregen over de eventuele oorzaak van de brand.” De gemeente wil de loodsen zo snel mogelijk slopen.

De ruimtes werden verhuurd door de gemeente. In een ervan had Stichting Evenementen Middelburg haar spullen staan. De ander was de werkplaats en opslag van zzp’er Niklas Driessen met zijn bedrijf ZLD.IS voor steigerverhuur en -verkoop, keukenmontage en steigerhouten meubels.
Benefiet.   Café ’t Babbelaertje aan de Middelburgse Vlasmarkt is bezig de organisatie van een benefiet voor beide gedupeerden op 30 september. Lou Traas: ”We willen zo veel mogelijk geld binnen halen. Het is zo triest wat daar gebeurd is. We willen het benefiet rond twee uur beginnen. Vijf bands hebben nu toegezegd, maar er komen er vast meer meer. We zijn pas anderhalve dag bezig, maar het groeit hard. De hele Vlasmarkt doet al mee.”
 

 

Brand bij Niklas, foto 1) Brand bij Niklas, foto 1)
Brand bij Niklas, foto Brand bij Niklas, foto